Språk

Om du inte kan komma till Åland på grund av coronaviruset kommer vi att betala tillbaka hela beloppet som du har betalat till oss.

Långviken ligger i Finström på norra Åland (Finland). Du tar dig enkelt med bil eller cykel till oss från hela Åland.

Du reser till Åland antingen med färja, egen båt eller med flyg. Det finns flertalet färjförbindelser från Stockholm, Kapellskär, Grisslehamn, Åbo, Helsingfors, Nådendal och Tallinn. Flyg avgår dagligen från Stockholm, Åbo och Helsingfors. Kontakta oss om du behöver tips och råd inför er resa.

Du är välkommen att checka in från kl. 15.00 och ska lämna stugan senast kl. 11.00 på avresedagen. Det är även möjligt att komma överens om andra tider på förhand. De som anländer natt/tidig morgon eller checkar ut på kvällen betalar hyra för ett extra dygn.

Naturen växlar vid de olika stugorna – barrskog, lövträd, gräsmattor och klippor. Uddar, öar och skär lockar till badutflykter och fiske. Vattnet håller sommartid en badvänlig temperatur då vi ligger inomskärs. Det finns många trevliga promenadvägar i byn, där man kan se får och hästar på bete.

Då vi har många återkommande stamgäster är omgivningen lugn och rofylld – ingen trafik eller bråkiga fester. Under sommarkvällar hör man bara fåglar, vind och vågor.

Nej du måste inte ta med egen båt men om du vill så går det jättebra. Vi har båtar för uthyrning och i vissa av våra boendepaket så ingår hyra av båt.

Du kan ta med din hund eller katt, dock sätter vi gränsen vid två stycken. Kontakta oss om ytterligare frågor.