Språk

Långviken_fiskare__2
Våra aktiviteter

Unna dig ett äventyr med naturen i fokus.

langviken-familj-springer

Vill du lyxa till familjesemestern eller ordna event i toppklass? Vi hjälper med planeringen.

Under sommarmånaderna är det många barnfamiljer som trivs hos oss. De vuxna uppskattar promenader i den vackra naturen och förmiddagsturer med båten medan barnen kan testa på att meta, gå på upptäcktsfärder och hälsa på byns får och hästar. Även vintertid tillbringar familjer gärna juldagarna i lugn och ro på en av våra stugor. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera roliga aktiviteter och utflykter.

Villa 8 och Villa 7 rymmer 8 respektive 4 personer och ligger nära varandra och passar bra för mindre företag, föreningar och andra större grupper som vill boka event eller konferens hos oss. Vi hjälper gärna till med att ta fram skräddarsydda aktiviteter och ordnar även cateringservice vid behov. Kontakta oss för mer information och prisförslag.

Långviken_fiskare__17

Ålands bästa fiskevatten.

I anslutning till våra stugor finns fem sammanhängande fiskekortsområden på över 20 km2. Du väljer var du vill fiska – vi förmedlar fiskekorten. De vanligaste fiskarna som nappar på våra gästers krokar är gädda, abborre och gös och mer sällan även en och en annan havsöring.

När du bokar en av våra villor/stugor har du möjlighet att hyra en båt, utan motor eller med, stor eller liten, du väljer. Du kan också ta med din egen båt.

På området finns två fiskrensbord under tak med vatten och belysning och en fiskrökugn där man enkelt tillreder middagen.

De “riktiga” sportfiskarna släpper merparten av fiskarna oskadade tillbaka i vattnet – catch-and-release. Enligt våra regler får man ta hem endast 1 gädda (60-80 cm) per person/dag. Då finns det gäddor att fajtas med också i framtiden.